(iOS) Star Wars™ Pinball 7 طلای بی نهایت تقلب می کند
Feb 28, 2022 21:56:51 GMT -8
Post by rockmipacdistswer on Feb 28, 2022 21:56:51 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای بی نهایت تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Star Wars™ Pinball 7 2022 version ▞▞▞
بازی عالی! فقط ای کاش می توانستم این جداول را به پین بال zen منتقل کنم زیرا بارگیری دو برنامه را ذخیره می کند. لطفا ذن، اگر به مشتریان خود گوش می دهید در آینده این اتفاق بیفتد!
گرافیک خوب ضربان قلب قدیمی را بالا می برد. مدتی طول کشید اما چالش برانگیز است
بازی مفرح. گرافیک خوب
میز عالی
در وهله اول مجبور نیستم میز بیشتری بخرم
بازی شیرین برای پینبالبازان
چرا باید شبیه پین بال دزد واقعی باشد؟ برای یک بار هم که شده یه کار جالب انجام بده
به طور کلی بازی بسیار سرگرم کننده ای است و این واقعیت که جنگ ستارگان است آن را بسیار بهتر می کند. بازی با کیفیت بسیار بالا، من می فهمم که چرا آنها باید برای هر میز شارژ کنند. من آدم ارزانی هستم، بنابراین خرید همه تخته ها کمی گران است، بنابراین فقط تابلوهای مورد علاقه خود را انتخاب می کنم، اما کاملاً می دانم چرا.قرارداد 4 می امسال بسیار عالی بود و دلیلی بر این بود که بالاخره توانستم از این بازی لذت ببرم
بنابراین این با همه جداول همراه نیست، فقط یک نسخه نمایشی که هزینه دارد
بالهها در حالت بالا میچسبند یا اصلاً نمیچرخند. بازی کردن بسیار خسته کننده است. لطفا اصلاح کنید!!!
من خریدم بازی لذت بردم. اکنون نصب نشده می گوید نمی توان مجوز را تأیید کرد و باید خارج شوم. WTF؟؟ در اسرع وقت اصلاح کنید من چند میز را نیز خریداری کرده ام و پول زیادی سرمایه گذاری کرده ام که حتی نمی توانم بازی کنم. دارم عصبانی میشم
کاملا غیر قابل پخش دو گوشی پیش نزدیک همه بردها خریدم. به پیکسل 4xl منتقل شده و صفحه نمایش آنقدر بریده است که نمی توانم نماها را تغییر دهم یا به هیچ گزینه ای دسترسی نداشته باشم. لطفا جهت گیری را با تلفن های مدرن برطرف کنید.
بردها به اندازه کافی سرگرم کننده هستند که من مدام برمی گردم، اما در کل برنامه عملکرد ضعیفی دارد. نمی توان بدون بستن برنامه از یک برد خارج شد، نمی توان برد کامل را دید. جهنم من در مورد باله های بالایی یاد گرفتم فقط به این دلیل که به طور اتفاقی صفحه ام را لمس کردم وقتی توپ در کنار آن قرار گرفت و به پرواز در آمد.
سرگرم کننده. برخی از جداول فقط بارگذاری نمی شوند. به صورت انفرادی خریداری شده و هر بار که سعی می کنم آن را بارگیری کنم، برنامه را قفل نرم می کنم
مکیده بود
به هر حال، ازدحام چیست؟ من از همه اینها گذشتم، میز "هاب" و کمی پین بال بازی کردم... پسر، کمی خشن به نظر می رسد! و فیزیک توپ به نظر می رسید. نه برای من. تو 0.10 دلار من را گرفتی، Zen Studios
این برنامه هر بار در تلویزیون Nvidia Shield 2015 من با آخرین بهروزرسانیها از تاریخ 12-27-2020 خراب میشود. فقط تا جایی پیش می رود که صدای «امپراتوری ضربه می زند» و سپس خراب می شود. سعی کردم دوباره نصب و نصب کنم. شکست.
من واقعا از بازی لذت بردم اما امروز ناگهان جدول قسمت V را دانلود نمی کند. لطفا اصلاح کنید.
بسیاری از میزها دارای شیارهایی هستند که توپ را از دست می دهید و هیچ کاری نمی توانید انجام دهید... من آن را سرگرم کننده نمی دانم. من آن را یک تاکتیک ارزان میز و طراحی ضعیف میز می نامم. ... اگر جداول اینطوری باشند، توصیه هیچ بازی استودیو ذن سخت است. ناامید کننده تر از سرگرمی... اگر توپ را به دلیل زمان بد روی پاروها از دست بدهید یک چیز دیگر اگر فقط یک دهانه روی میز باشد که توپ از آن می افتد.
برخی از میزهای عالی، برخی متوسط، اما بازی های علّی و سرگرم کننده عالی
بزرگنمایی و مبهم درست مانند سایر برنامه های آنها! شرکتی لنگ که از محصولاتی که شما برای آن پول پرداخت می کنید پشتیبانی نمی کند.
عاشق این تابلو
گرافیک عالی گاهی اوقات کمی مشکل است اما بازی خوبی است
گیم پلی واقعی به خوبی ساخته شده و سرگرم کننده است. با این حال، من تحت تاثیر طراحی UI قرار نگرفتم. خواندن متن اغلب سخت است و پیمایش همیشه واضح نیست. وارد کردن حروف اول یکی از بزرگترین مزاحمت هاست. حروف اول شما از بازی به بازی دیگر ذخیره نمی شود و نمی توانید از صفحه کلید تلفن خود برای وارد کردن کاراکترها استفاده کنید. آنها شما را مجبور می کنند تا کل الفبا را بچرخانید تا حروف مورد نیاز خود را پیدا کنید. اجازه ندهید این مزاحمت ها شما را از خرید بازی منصرف کند. اگر عاشق پین بال هستید، هنوز هم سرگرم کننده است.
قبلا بهتر بود، حالا توپ قوانین فیزیک را برای بیرون رفتن از بازی نادیده می گیرد و احترام به شبیه سازی را سخت تر می کند.
Zen بهترین میزهای پین بال مجازی را می سازد. این میزهای جنگ ستارگان به زیبایی طراحی شده اند و برای بازی بسیار سرگرم کننده هستند. ویرایش: نظر من را به ۵ ستاره برگرداند زیرا مشکل وضوح من مربوط به Game Booster بود نه این برنامه.
جالب است که رایگان است اما فقط یک بازی پین بال است.
من در ابتدا یک بررسی تند 1⭐ ستاره نوشتم، اما پس از برخی به روز رسانی ها، بسیاری از ویژگی ها (مانند ذخیره) در نهایت کار می کنند. در «پاسخ توسعهدهنده» به بررسی منفی قدیمی من، آنها به مسائلی که من داشتم اشاره کردند و توضیح دادند که برای هر مرحله جداگانه پرداخت میکنید، زیرا از ابتدا ساخته شدهاند و تکمیل آن 6 ماه طول میکشد. فکر میکردم این فقط یک پول نقد سریع برای نام SW است، اما آنها کمی تلاش کردند، بنابراین امتیازم را به 4⭐ ستاره رساندم.
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game פנאי phs
من و همسرم واقعاً از بازی کردن این برنامه برای به چالش کشیدن یکدیگر برای نمرات بهتر لذت می بریم. تن از سرگرم کننده!
تا اینکه فهمیدم باید میزهای دیگه رو هم بخری .
اگر بتوانم آن را بازی کنم، ⭐های بیشتری به آن می دهم. منظورم این است که اگر نتوانید آن را بازی کنید، این یک بازی نیست. من در Google Pixel 2 XL هستم
داری نعنا درست میکنی Fk که.
چه بازی سرگرم کننده ای! من نمی توانم آن را متوقف کنم!
Star Wars™ Pinball 7 Arcade baw
Já há uns 6 meses o jogo apresenta um bug onde a parte de baixo da tela fica cortada. Não atrapalha o gameplay mas incomoda bastante pois tem que ficar girando o telefone pra clicar nos botões inferiores.
در Pixel 4a به درستی مقیاس نمیشود. کاملا مضحک و غیر قابل بازی. هر برنامه دیگری در فروشگاه متوجه شده است که چگونه خود را در همه تلفن های اندرویدی قرار دهد. بخشهایی از رابط کاربری غیرقابل دسترسی هستند و راهی برای ترک جدول یا بازگشت به منوی اصلی برای من باقی نمیگذارد. ناخالص
یک امید جدید درست نیست.. بازی پین بال دزد مانند یک کار عجولانه به نظر می رسد و میز مانند یک میز پین بال دزد واقعی به نظر نمی رسد یا احساس می کند و احساس قسمت چهارم را به ما نمی دهد. تریلر یوتیوب گمراه کننده است و آن را بسیار جالب به نظر می رساند اما انتظار نمی رود. باید با جامپرهای اضافه میز درست میکردن!!! Force awakens تا اینجا بسیار عالی است. امیدوارم که آنها بتوانند قسمت چهارم را به روز کنند، این نیاز به فکر اصلاحی بهتری دارد. به سلامتی همه طرفداران جنگ ستارگان!
Star Wars™ Pinball 7 Аркады zlc
نمی توانم دکمه های پایین را ببینم و همه میزها را خریده بودم و فکر می کنم میزهایم را گم کرده ام.
Star Wars™ Pinball 7 Arkadspel yns
شما باید میزهای اضافی بخرید که خیلی لنگ هستند
خیلی عالیه 5 ستاره اگر جداول رایگان بود
فقط کمی ضعیف است و جداول بسیار گران هستند، زیرا نمی توانید قبل از خرید آن را مرور کنید. کنترل ها کمی غیرقابل اعتماد هستند و اولین جدول پس از مدت کوتاهی کاملاً محدود به نظر می رسد.
این بدترین قطعه چوبی است که تا به حال برای آن پاره شده است. اولاً شما نمی توانید انتخاب کنید چه بازی را دانلود کنید و دوماً انگیزه ای برای بازی وجود ندارد و انتظار دارید که مردم برای هر بازی پول پرداخت کنند.